Reiki

En reikibehandling är djupt avslappnande och lugnande, och det är en effektiv behandlingsmetod mot exempelvis stress, ångest och mentala spänningar. Reikienergin arbetar med kroppens naturliga förmåga att läka sig själv och hjälper kroppen att fylla på energiförrådet. 

Ordet "Reiki" är japanska och betyder Universell Livsenergi (rei: "universell", ki: "livsenergi"). I dess nuvarande form kommer Reiki från Japan, men den har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.

Vi lever i en tid med högt tempo, korta deadlines och höga krav, både i arbetsliv och privatliv. Det gör att det inte alltid är så lätt att varva ner och hitta sitt inre lugn när man väl får lite tid över. Lugn behövs för att hitta lugn. I en tid där lugn och tid är några av våra mest dyrbara resurser så tenderar vårt batteri att dräneras snabbare och ta längre tid att återhämta sig. Då kan Reikibehandling vara ett bra sätt att hjälpa kroppen att läka sig själv och hitta tillbaka till sin balans. 

 En behandling kan utföras antingen i ett fysiskt möte eller på distans. Fysisk behandling innebär att mottagaren ligger eller sitter bekvämt och avslappnat med slutna ögon och tar emot behandlingen genom fysisk kontakt med handpåläggning i olika positioner över kroppen. Under behandlingen är alltid klienten fullt påklädd och Reiki energin tas emot med ett litet avstånd mellan givarens händer och mottagarens kropp. Många föredrar även att ha en tunn filt över sig. Under behandlingen blir ofta Reikiutövarens händer varma, vilket även bidrar till en behaglig och lugnande upplevelse. Många upplever även att energin pirrar i huden under behandlingen. 

Mer information om Reiki finns på Reikiförbundets hemsida

Reiki på distans

Reiki på distans fungerar som en fysisk Reikibehandling, utan det fysiska mötet.

Innan du tar emot Reiki på distans rekommenderar jag att du sätter dig eller lägger dig på en plats där du kan slappna och känner dig trygg. Lägg gärna en skön filt över dig, slappna av och be att få ta emot Reikienergin. För bästa upplevelse och effekt rekommenderar jag att du ger dig tid för avslappning en stund före och efter behandlingen. 

Du kan med fördel ha en spellista med lugnande musik igång i bakgrunden under Reikibehandlingen, och drick gärna ett glas vatten före och efter behandlingen för att underlätta energiflödet i kroppen.

När du bokat en tid för Reiki så hör jag av mig till dig en liten stund före avsatt tid för att bekräfta att jag snart börjar skicka healingen. Efter avslutad behandling delar jag med mig av eventuell information jag fick till mig, och om du vill kan vi även ta ett kort samtal. 


Behandlingar

Reiki healing distans 30 minuter: 395 kr
Reiki healing distans 60 minuter: 795 kr


Boka tid

Kontakta mig för bokning genom att fylla i formuläret. Skriv önskad behandling samt eventuellt önskemål av dag och tid i meddelandefältet. Jag återkommer till så snart jag kan. Jag återkommer till dig så snart jag kan.